Plattegrond

Wegopbreking Borculoseweg in kern Diepenheim.

Tussen locatie 13 (Pand Draaijer) en de hoofdingang van locatie 2 (Kasteel Het Warmelo) en 1 (Erve de Wezel) is de Borculoseweg in Diepenheim opgebroken. Wilt u per auto van/naar locatie 1 of 2 (Erve de Wezel) moet u dus omrijden en dan kan op de volgende twee manieren:

  1. Vanuit Diepenheim: rijdt via de Wilsonweg en Needseweg Diepenheim uit . Ga net buiten Diepenheim rechtsaf via de Reeënkampweg, direct weer rechts de Krommedijk op en aan het einde rechts naar Het Warmelo en links naar Erve de Wezel. Of omgekeerd vanaf de Borculoseweg nabij het Warmelo de Krommedijk op en dan linksaf via de Reeënkampweg naar de Needseweg en dan richting Diepenheim met vooraan rechts locatie 17, Galerie Fija.
  2. U kunt ook in Diepenheim zelf een korte omleiding nemen vanaf pand Draaijer via de Haaksbergerstraat, dan rechtsaf het Elferink uitrijden en dan aan het einde linksaf de Borculoseweg op. Deze route raden we in elk geval aan voor fietsers.

NB: Kasteel Het Warmelo en de sokkelroute zijn natuurlijk ook gewoon te voet toegankelijk vanaf de Grotestraat via de poort tegenover de kerk.